Alege locația

În lumea agitată de astăzi, suntem adesea luați de valul vieții cotidiene și uităm de cei care au mai puțin noroc decât noi. Cu toate acestea, există întotdeauna oportunități de a face bine în comunitatea noastră, iar Spa Shoes este un exemplu strălucitor de astfel de inițiativă.

Spa Shoes este o curățătorie de încălțăminte cu o diferență – nu doar că oferă servicii profesionale de curățare și recondiționare pentru încălțăminte și genți, dar se implică și în acțiuni caritabile care fac diferența în viața celor care au nevoie de ajutor.

Asociația „Totul este posibil” este un partener de încredere al Spa Shoes în această misiune caritabilă. Oamenii de la „Totul este posibil” adună donații de încălțăminte de la oameni de bună credință care doresc să ofere puțină ajutor persoanelor aflate în dificultate. Aceste perechi de încălțăminte pot avea o a doua șansă la viață datorită eforturilor Spa Shoes.

Cum funcționează acest proces?

Donezi încălțămintea ta: Poți aduce încălțămintea pe care nu o mai porți la oricare dintre locațiile Spa Shoes din București, Popești-Leordeni, Constanța, Buzău, Focșani, Iași, Craiova, Timișoara, Târgu Mureș sau Bistrița.

Spa Shoes o curăță profesional: Echipa de la Spa Shoes ia încălțămintea donată și o supune unui proces de curățare și igienizare profesională.

Donarea către cei nevoiași: După ce încălțămintea este readusă la starea sa inițială de către Spa Shoes, aceasta este donată de către Asociația „Totul este posibil” către persoanele care au nevoie de ea.

Această inițiativă caritabilă face o diferență reală în viața celor care nu își permit încălțăminte nouă. Spa Shoes și Asociația „Totul este posibil” demonstrează că împreună putem face lumea un loc mai bun.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=674144061418674&set=a.1581799945521028

Așadar, nu ezita să faci o faptă bună și să te alături acestei mișcări. Donează încălțămintea pe care nu o mai porți la Spa Shoes și ajută-i pe cei care au nevoie să aibă acces la încălțăminte curată și întreținută. Fiecare pereche de pantofi poate schimba viețile celor mai puțin norocoși, și poți fi parte din această schimbare.

În București, Popești-Leordeni, Constanța, Buzău, Focșani, Iași, Craiova, Timișoara, Târgu Mureș și Bistrița, Spa Shoes are locații în care poți face un gest simplu, dar cu un impact imens.

Protejează Mediul: Donând încălțămintea, eviți să o arunci în mediu și să contribui la creșterea deșeurilor. În schimb, Spa Shoes o curăță și o readuce la viață, prelungindu-i durata de viață și reducând astfel impactul negativ asupra mediului.

Împreună, facem totul posibil!