Alege locația

Inovația și comoditatea sunt mereu în mișcare în lumea modernă, iar Spa Shoes demonstrează acest lucru într-un mod spectaculos prin noul său proiect cu locker-ul de predare și primire a încălțămintei în colaborare cu magazinele Humanic. Această inițiativă reprezintă un pas important în industria curățării încălțămintei și aduce o experiență mai ușoară și mai eficientă pentru clienți.

Despre locker-ul de predare și primire

Locker-ul de predare și primire a încălțămintei este un concept inovator care face parte din proiectul pilot implementat în magazinele Humanic Băneasa, Humanic Sun Plaza și Humanic Afi Cotroceni. Acest proiect de test are ca scop să ofere clienților o modalitate mai simplă și mai modernă de a curăța și întreține încălțămintea.

Cum funcționează acest sistem revoluționar?

  1. Predare simplă: Pentru a începe procesul, trebuie doar să mergi la locker-ul special desemnat din unul dintre magazinele Humanic participante.
  2. Scanare cod QR: Utilizând smartphone-ul, poți scana un cod QR afișat pe locker pentru a începe procesul.
  3. Comandă și notificări: Completezi comanda și primești notificări importante prin intermediul SMS-ului pe telefonul tău.
  4. Predarea încălțămintei: După ce ai finalizat procesul de predare, echipa Spa Shoes preia încălțămintea ta și o transportă pentru a fi curățată profesional.
  5. Plata ușoară: După ce încălțămintea ta a fost curățată și pregătită pentru a fi ridicată, vei primi un link de plată prin SMS.
  6. Ridicare convenabilă: Odată ce comanda ta a fost plătită, încălțămintea ta este plasată în locker, iar tu primești un SMS cu codul de ridicare.
  7. Încălțăminte curată: Poți merge la locker și poți ridica încălțămintea ta curată și întreținută, gata să fie purtată cu mândrie.

Un proiect cu perspective vaste

Această inovație nu este doar un beneficiu pentru clienții din România, ci are și perspective de extindere la nivel european. În viitor, proiectul se va dezvolta și în celelalte magazine Humanic din România, urmând să se extindă apoi în toate magazinele Humanic din Europa.

Spa Shoes demonstrează încă o dată angajamentul său față de oferirea de servicii de curățare și întreținere a încălțămintei într-un mod modern și accesibil. Această inițiativă aduce un plus de comoditate și eficiență în viața clienților săi și ne arată că viitorul serviciilor de curățare a încălțămintei este mai strălucitor ca niciodată.

Dacă ești un pasionat al încălțămintei curate și îngrijite, acest proiect inovator este o veste bună pentru tine. Împreună, facem totul posibil pentru a face curățarea încălțămintei o experiență ușoară și modernă.

Fii parte din viitorul curățării încălțămintei cu Spa Shoes și Humanic!