Alege locația

Despre noi

Cu o pasiune pentru calitate și servicii personalizate, Spa Shoes este o curățătorie profesională de încălțăminte și articole din piele, care oferă soluții de curățare și recondiționare pentru încălțăminte și genți. Fondată în 2020, de antreprenorul român Liviu Berbece, Spa Shoes s-a dezvoltat rapid și astăzi este o franciză de succes, cu o prezență extinsă în România și în curând în alte țări europene.

„Am înființat Spa Shoes pentru a susține oamenii care au grijă de lucrurile de lângă ei, le apreciază și îi doare sufletul atunci când se simt nevoiți să arunce perechi peste perechi de încălțăminte fiindcă ori murdăria de pe ei s-a întărit astfel încât devin aproape imposibil de curățat, ori intensitatea culorii a fost diluată de vreme, ori au fost deteriorați de mașina de spălat. Spa Shoes vine în ajutorul oricui dorește ca perechile preferate de încălțăminte să treacă cu brio testul trecerii timpului.”, Liviu Berbece, owner SPA SHOES

Echipa Spa Shoes este formată din specialiști în curățarea și recondiționarea articolelor din piele, care utilizează tehnici și soluții de curățare inovatoare pentru a restabili aspectul și funcționalitatea originală a încălțămintei și genților tale preferate. Indiferent de tipul de încălțăminte sau genți pe care le deții, echipa Spa Shoes poate oferi o soluție de curățare personalizată, pentru a asigura că obiectele tale sunt întotdeauna în stare perfectă.

Cu o abordare eco-friendly și atenție pentru detalii, Spa Shoes oferă servicii complete de curățare și recondiționare, care includ: curățarea și reconditionarea încălțămintei din piele, curățarea și reconditionarea genților și a altor articole din piele, precum și repararea și întreținerea acestora. Fie că este vorba de o pereche de pantofi preferată, o geantă de mână de designer sau o jachetă din piele, Spa Shoes poate oferi o soluție de curățare și recondiționare personalizată pentru a restabili aspectul și funcționalitatea originală.

La Spa Shoes, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții de curățare și recondiționare pentru încălțăminte și genți. Cu o echipă de specialiști pasionați de curățarea și recondiționarea articolelor din piele, poți avea încredere că obiectele tale preferate sunt în mâini bune la Spa Shoes.

Locații Spa Shoes

SpaShoes București Dorbanti - Floreasca
deschis
SpaShoes București Suvenir
deschis
SpaShoes Timișoara
deschis
SpaShoes Craiova
deschis
SpaShoes Târgul Mureș
deschis
SpaShoes Focșani
deschis
SpaShoes Popești-Leordeni
deschis
SpaShoes Iași
deschis
SpaShoes Constanta
deschis
SpaShoes Bistrita
deschis
SpaShoes Buzău
deschis

Apariții în presă SpaShoes